Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Вступ до Запорізького нацонального університету
Про прийом на навчання до Державного вищого навчального закладу «Запорізький національний університет» завантажити

Про прийом на навчання до НАДУ

 

 

Про прийом на навчання до Національної академії державного управління при Президентові України та День выдкритих дверей завантажити

 

Вступ до Запорізького нацонального університету

Вступ до магістратури в галузі знань "Державне управління"

Державний вищий навчальний заклад «Запорізький національний університет оголошує набір до магістратури Запорізького національного університету з галузі знань «Державне управління» (за спеціальністю «Державна служба», спеціалізацією «Територіальне управління та місцеве самоврядування»).

Пунктом 10 Порядку прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знань «Державне управління» та працевлаштування випускників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року № 789, передбачено, що на навчання за державним замовленням приймаються особи, які мають повну вищу освіту, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менше як 1 рік і не досягли 45 років на момент подання документів.

Прийом документів проводиться до 18 липня 2015 за адресою: м.Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, 1-ий корпус Запорізького  національного університету, каб. 38. Консультації за телефоном: 228-75-73; 066-062-05-47.

День відкритих дверей

        16 травня 2015 року з 11-ї години в Національній академії державного управління при Президентові України за адресою: м.Київ, вул.Ежена Потьє, 20 буде проходити День відкритих дверей. Програмою заходів передбачено зустрічі з керівництвом Національній академії державного управління при Президентові України, завідувачем кафедр, професорами, викладачами, слухачами, а також пробне комп’ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань та іноземної мови.

         Запрошуються до участі всі бажаючі навчатись в Національній академії державного управління при Президентові України.

Вища школа державного управління

Інформація про прийом слухачів до Інституту

«Вища школа державного управління»

 

Інститут «Вища школа державного управління» Національної академії державного управління при Президентові України є провідним навчальним закладом в Україні з питань професійної підготовки управлінських кадрів за спеціальністю “Публічне адміністрування” галузі знань “Державне управління”.

На навчання за державним замовленням до Інституту “Вища школа державного управління” за денною формою приймаються особи, які на момент подання документів до приймальної комісії не досягли 35 років, а також:

- перебувають на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік та вступають за договорами-направленнями органів, установ; період навчання в Інституті зараховується до стажу державної служби (служби в органах місцевого самоврядування);

або - мають диплом про повну вищу освіту з відзнакою та вступають за договорами-направленнями державних органів, органів місцевого самоврядування.

Окрім навчання слухачів за державним замовленням можливий вступ і за договорами між Національною академією та замовниками. Вартість навчання за контрактною формою складає 45 600 грн.

Документи подаються особисто до приймальної комісії Національної академії (м.Київ) на спеціальність “Публічне адміністрування” з 1 квітня по 29 травня 2015 р.

Навчання слухачів завершується державною атестацією, яка включає державний іспит та публічний захист магістерської роботи.

Всі, хто виявив бажання навчатися в Інституті «Вища школа державного управління» проходять конкурсний відбір за результатами екзаменів у два тури.

Перший тур проводиться на базі Національної академії (м.Київ) та регіональних інститутів державного управління (Львівського, Дніпропетровського, Одеського та Харківського). Вступники у першому турі проходять комп'ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань. Особи, які успішно пройшли конкурсний відбір у першому турі, допускаються до участі у другому турі, який проходить тільки на базі Національної академії (м.Київ).

У другому турі вступники проходять конкурсний відбір за результатами:

 -    співбесіди із сучасних проблем державного управління з метою визначення практичного досвіду, аналітичних і творчих здібностей, мотивації до роботи на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування.

За результатами вступних екзаменів приймальна комісія ухвалює рішення про зарахування вступників до Інституту «Вища школа державного управління», яке затверджується наказом президента НАДУ при Президентові України.

Навчання слухачів тривалістю 18 місяців включає стажування у органах державного управління в Україні, у тому числі Адміністрації Президента України, Секретаріаті Кабінету Міністрів України та Апараті Верховної Ради України, а також в органах влади зарубіжних країн. За кожним слухачем закріплюється наставник з числа керівників центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Окремі лекції викладаються англійською мовою.

Після успішного закінчення Інституту «Вища школа державного управління» випускник отримує диплом державного зразка освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» про другу вищу освіту та отримує направлення на роботу згідно з договором.

Слухачі Інституту «Вища школа державного управління» протягом навчання отримають стипендію. Іногороднім надається гуртожиток.

 

Контакти для спілкування: е-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script ; тел.: (044) 481-21-98, (044) 481-21-86;

 

Наш сайт: www.hspa.edu.ua


Телефон відділу прийому слухачів та розподілу випускників: (044) 455-68-01.


 

Лист ДСА від 11.04.2015 № 10-7162/15

 Щодо проведення ДСА України перевірки,
передбаченої Законом України "Про очищення влади"
.

У зв’язку із внесенням змін постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 167 до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" (далі - Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 "Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», повідомляємо.

Згідно з пунктом 171 Порядку запити про проведення перевірки щодо особи, яка підлягає перевірці, надсилаються до Державної судової адміністрації України або її територіальних управлінь у разі, коли в матеріалах особової справи такої особи зазначена інформація, що свідчить про те, що особа займала посаду судді в період, що підлягає перевірці, а також трудова книжка (послужний список) такої особи втрачена (втрачений)/відновлена (відновлений) та/або з матеріалів особової справи вбачається, що особа могла займати дану посаду в період, що підлягає перевірці.

У звязку з цим просимо не направляти запити проведення перевірки до ДСА України щодо осіб, які не займали посаду судді в період, що підлягає перевірці.

Національний університет «Одеська юридична академія»

Національний університет «Одеська юридична академія» розпочинає прийом слухачів на навчання за спеціальністю «Державна служба».

З 20 квітня по 30 червня 2015 року проводиться прийом документів для вступу в магістратуру для підготовки магістрів за спеціальністю 8.1510002 «Державна служба» за спеціалізацією «Правове забезпечення» денної та заочної форми навчання і за спеціалізацією «Економічна безпека» денної форми навчання (ліцензія АЕ № 285815 від 23.01.2014р. видана Міністерством освіти і науки України).

Підготовка магістрів державної служби здійснюється за денною (1 рік) і заочною (2 роки) формами навчання за рахунок бюджетних коштів та коштів юридичних та фізичних осіб (за контрактом).

              Додаткова інформація на сайті Університету www.onua.edu.ua.

 

ПОРЯДОК

прийому па навчання до Національного університету «Одеська юридична академія» за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знань «Державне управління»

1.   У відповідності з Постановою Кабінету Міністрів України № 789 від 29.07. 2009 р. на навчання приймаються громадяни України які мають повну вишу освіту (диплом спеціаліста або магістра), працюють в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік, не досягли 45 років на момент подання документів.

2.   На навчання за державним замовленням приймаються особи, які направляються органом державної влади чи органом місцевого самоврядування, іншими установами та організаціями, ш які поширюється дія Закону України «Про державну службу» і «Про службу в органах місцевого самоврядування».

3.  На час навчання за державним замовленням за денною формою слухачам встановлюються стипендія у розмірі середньої заробітної плати за останнім місцем роботи та надаються місця ) гуртожитку іногороднім слухачам.

4.                  Прийом на навчання здійснюється за конкурсом незалежно від джерела фінансування.

5.   Національний університет «Одеська юридична академія» (далі - Університет) здійснює прийом слухачів на навчання за денною та заочною формами для підготовки фахівців за спеціальностями галузі знань «Державне управління» спеціальності «Державна служба» (спеціалізація «Правове забезпечення» (денна та заочна форма навчання), спеціалізація «Економічна безпека» (денна форма навчання)) з наданням кваліфікації «магістр державної служби».

6.     Строк навчання слухачів за денною формою навчання 12 місяців, за заочною – 22 місяці.

7.    Особи, які відповідають вимогам, визначеним пунктом 1-2, успішно склали вступи екзамени, але не пройшли за конкурсом, приймаються на навчання на контрактній основі,

До заяви про вступ на навчання за програмою підготовки магістрів додаються:

-             особова картка державного службовця (форма П-2 ДС):

-            автобіографія;

-            направлення встановленої форми органу виконавчої влади чи органу місцевою самоврядування (у 2-х примірниках );

-            договір встановленої форми органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування (у 3-х примірниках );

нотаріально засвідчена копія диплома про вищу освіту та додаток до нього;

-            витяг із трудової книжки, засвідчений в установленому порядку;

-            шість фотокарток розміром 3x4 сантиметри,

-            копія паспорта (у 2-х примірниках);

-            копія ідентифікаційного коду (у 2-х примірниках );

-            медична довідка за формою № 086-у;

-            копія військового квитка або посвідчення.

Паспорт подається особисто.

Конкурсний відбір осіб на навчання за програмами підготовки магістрів здійснюється за результатами вступних іспитів:

-             з основ держави і права;

-            з основ економіки;

співбесіда з питань, що стосується державного управління.

Вступні іспити проводяться державною мовою.

Навчання за контрактом: - денна форма навчання - і5760 гривень;

- заочна форма навчання - 9950 гривень.

Подання документів з 20.04.2.015 р. - 30.06.2015 р.

Телефон/факс для довідок: /048/ 719-88-20.

Сайт академії: www.onua.edu.ua.



 

Прийом слухачів до НАДУ

Національна академія державного управління при Президентові України (далі - Національна академія) розпочинає прийом слухачів на навчання за спеціальностями галузі знань «Державне управління» до трьох навчально-наукових інститутів: Інституту державної служби та місцевого самоврядування, Інституту «Вища школа державного управління»”, Інституту вищих керівних кадрів, а також до її регіональних інститутів державного управління в містах Дніпропетровськ, Львів, Одеса та Харків.

У сучасних умовах реалізації стратегії державно-управлінських реформ в Україні набуває особливого значення підготовка високопрофесійних, ініціативних, відповідальних кадрів, здатних осучаснити діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування, компетентно і відповідально виконувати управлінські функції, впроваджувати новітні соціальні технології та європейські стандарти адміністрування.

У Національній академії практико-орієнтоване навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування здійснюється за напрямами управлінської діяльності у сфері охорони здоров’я, освіти, публічної політики і управління, регіонального управління, місцевого самоврядування, національної безпеки, парламентаризму та парламентської діяльності, електронного урядування за всіма формами навчання (денною, вечірньою, заочною, заочно-дистанційною). Освітньо-професійна програма з державного управління є четвертою акредитованою програмою у цій сфері в Європі.

Підготовка фахівців сфери публічного управління здійснюється за новою освітньо-професійною програмою підготовки магістрів публічного адміністрування, яка розроблена Національною академією спільно з Вищою школою управління та права (м. Берлін) з урахуванням кращих європейських практик. Особливістю навчання слухачів за спеціальністю «Публічне адміністрування» є те, що заняття проводяться українською та англійською мовами на денній формі навчання.

Навчання топ-менеджерів І-ІІІ категорії посад державних службовців здійснюється за магістерською програмою «Управління суспільним розвитком» на засадах Executive Programs,  що орієнтоване на розвиток сформованих лідерських якостей і навичок стратегічного управління.

Підготовка управлінських кадрів у регіональних інститутах державного управління здійснюється за окремими навчальними програмами та спрямована на надання освітніх послуг державним службовцям органів виконавчої влади і посадовим особам органів місцевого самоврядування відповідних регіонів України.

Прийом на навчання проводиться за умовами, визначеними Положенням про прийом слухачів до Національної академії, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2013 року № 255.

Прийом документів від вступників відбуватиметься з 01 квітня по 29 травня 2015 року - до Національної академії (м.Київ), з 01 квітня по 12 червня 2015 року — до її регіональних інститутів державного управління. Вступні екзамени будуть проходити: з 09 по 13 червня 2015 року - для вступників на спеціальність «Публічне адміністрування»; з 16 по 26 червня 2015 року на інші спеціальності.

Одночасно повідомляємо, що 04 квітня 2015 року в Національній академії відбудеться День відкритих дверей з 11-ї години за адресою: м.Київ, вул. Ежена Потьє, 20. Запрошуємо взяти участь усіх бажаючих.

Вичерпну інформацію з питань прийому на навчання до Національної академії можна отримати за тел.: (044) 455-69-01 та на офіційному сайті Національної академії  www.асаdеmу.gov.uа.


 

 

НАДУ розпочинає прийом слухачів

Національна академія державного управління при Президентові України (далі - Національна академія) розпочинає прийом слухачів на навчання за спеціальностями галузі знань «Державне управління» до трьох навчально-наукових інститутів:

Інституту державної служби та місцевого самоврядування

Інституту «Вища школа державного управління»,

Інституту вищих керівних кадрів,

а також до регіональних інститутів державного управління в містах Дніпропетровськ, Львів, Одеса та Харків.

У Національній академії здійснюється практико-орієнтоване навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за напрямами управлінської діяльності у сфері охорони здоров'я, освіти, публічної політики і управління, регіонального управління, місцевого самоврядування, національної   безпеки,   парламентаризму   та   парламентської   діяльності, електронного урядування за денною, вечірньою, заочною, заочно-дистанційною формами навчання. Освітньо-професійна програма з державного управління є четвертою акредитованою програмою у цій сфері в Європі.

Підготовка фахівців сфери публічного управління здійснюється за новою освітньо-професійною програмою підготовки магістрів публічного адміністрування, яка розроблена Національною академією спільно з Вищою школою управління та права (м.Берлін) з урахуванням кращих європейських практик. Особливістю навчання слухачів за спеціальністю «Публічне адміністрування» є те, що заняття проводяться українською та англійською мовами на денній формі навчання.

Навчання топ-менеджерів І-ІП категорії посад державних службовців здійснюється за магістерською програмою «Управління суспільним розвитком», орієнтованою на розвиток сформованих лідерських якостей і навичок стратегічного управління.

Підготовка управлінських кадрів у регіональних інститутах державного управління здійснюється за окремими навчальними програмами та спрямована на надання освітніх послуг державним службовцям органів виконавчої влади і посадовим особам органів місцевого самоврядування відповідних регіонів України.

Прийом документів від вступників

до Національної академії (м.Київ) - з 1 квітня по 29 травня 2015 року

до її регіональних інститутів державного управління - з 1 квітня по 12 червня 2015 року

Вступні екзамени:

з 9 по 13 червня 2015 року на спеціальність «Публічне адміністрування»

з 16 по 26 червня 2015 року на інші спеціальності

4 квітня 2015 року Національна академія запрошує на День відкритих дверей.

Початок – 11.00, адреса: м.Київ, вул. Ежена Потьє, 20.

 Вичерпну інформацію з питань прийому на навчання до Національної академії можна отримати за тел.: (044) 455-69-01 та на офіційному сайті Національної академії http://academy.gov.ua/

НАДУ запрошує на підготовчі курси
 

У Національній академії державного управління при Президентові України в м. Києві (далі - Національна академія) з 15 вересня 2014 року розпочався набір слухачів на підготовчі курси, які функціонують відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05 червня 2013 року (серія АЕ № 270563).

Навчальний план підготовчих курсів розроблений на основі програм вступних екзаменів до Національної академії за спеціальностями галузі знань «Державне управління». Викладання забезпечують висококваліфіковані науково-педагогічні працівники Національної академії.

Форми навчання - вечірня та заочно-дистанційна.

 

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 20 из 81

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021